Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kaliska - sceneria do pobrania w pierwszym poście!

<< < (13/480) > >>

Sawi:

--- Cytat: Benek w 25 Stycznia 2016, 17:47:57 ---Które wiadomości (numer posta) zawierają istotne paczki, które mogę podlinkować w pierwszej, głównej wiadomości?

--- Koniec cytatu ---
Sorki że dopiero teraz, ale miałem kilka spraw na głowie. Wiadomości 29,31, 34, 42. Złóż to jako paczkę 3 i zobaczymy jak to będzie dalej.

Krzysiek626:
Rozmawiałem już na ten temat z Benkiem.  Według mnie jest za wcześnie na taką pakę. Myślałem zrobić ją na jutro, ale sypią mi się W4 z poprawki od @trzecia_bateria. Paczka będzie, ale zawrę w niej to, co nie psuje już istniejącego stanu. Chcę z nową paczką zdążyć na czwartek rano, najdalej na piątek. Spodziewałem się, że więcej informacji od userów spłynie na temat W4.

Sawi:
Skoro tak spokojnie można się wstrzymać do piątku. Wtedy @pozdze nie będzie się musiał tak gonić z poprawkami tych eventów0. Kto wie może tego czasu uda się pozbyć w dużej części tych dubli.

Krzysiek626:
Nie wiem czy @pozdze poprawi, deklarował brak czasu na zajmowanie się scenerią i na symulator. Stąd próba znalezienia kogoś, kto zna się na rzeczy i pociągnie temat. Event0 po przywróceniu go w exe spisuje się poprawnie. Mamy też pliki źródłowe tej scenerii. Sceneria jest bardzo żywotna. Wsiadając do składu/loka o 18,30 można na niej jeździć przynajmniej do 23, przesiadając się jako drużyna trakcyjna na różne lokomotywy/składy. Trzeba w to włożyć jeszcze pracy.

Maciej:
W załączniku dodaję pliki, w których poprawiłem część nazw modeli, tak by nie logowało ich jako zdublowane. Jako drugi załącznik (scenery.rar) wrzucam poprawkę na jeden plik .inc, przez który jest logowany niepotrzebnie błąd.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej