Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kaliska - sceneria do pobrania w pierwszym poście!

<< < (9/480) > >>

MichałŁ:
-Jadąc kiblem do łodzi trasę zakończyłem na posterunku odstępowym Dobroń, mimo że towarowy zjechał na boczny tor ja nie dostałem sygnału zezwalającego.
-Jadąc lekkim opóźnieniem po zatrzymaniu na przystankach kierownik od razu podaje odjazd. Nawet nie zdążyłem otworzyć drzwi.
-W Zduńskiej Woli dostałem odjazd od kierownika mimo braku wyjazdu na semaforze.

Irek_Wd:
Jadąc REGIO do Łodzi Kaliskiej, dostałem S1 na wjeździe do Borszewic, przede mną Byczek z Uacs-ami, zatrzymał się w Łasku, a ja tymczasem nadal nie dostałem wjazdu.

trzecia_bateria:
Podzielę się z Wami poprawionymi wskaźnikami W4. Pliczek spakowany 7zipem, wypakowujemy i wrzucamy do folderu scenery/Kaliska. Testować ile wejdzie :)

Ps. Poprawki głównie pod AI.

Benek:
Które wiadomości (numer posta) zawierają istotne paczki, które mogę podlinkować w pierwszej, głównej wiadomości?

miko22:
Jechałem EN57 do Łodzi i tak: kiedy ruszałem z przystanku w Dobroniu, jakieś 2 sekundy przed tym, jak wjechałem na przejazd, zjechał z niego towarowy i otworzyły się rogatki. Na przejeździe przed stacją Łódź Kaliska w ogóle się nie zamknęły. Nie wyobrażam sobie natomiast, jak musiał poczuć się pasażer jednostki, którą prowadziłem, kiedy wyglądając przez okno niedaleko przed peronami stacji, zobaczył to co w załączniku. Użyłem radio-stopu, ale i tak stało się...
Do tego w trakcie jazdy kilka razy wyłączył mi się WS, a w niektórych miejscach zauważyłem częste zmiany napięcia w sieci, choć odznaczyłem w Rainsted łamanie pantografów i zasilanie tylko pod siecią.
Log podaję tutaj, bo ma aż 2,52MB.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej