Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kaliska - sceneria do pobrania w pierwszym poście!

<< < (35/481) > >>

Krzysiek626:
Szkoda, że nie czytałeś całego wątku i w szczególności pierwszego postu. Masz wadliwe exe469, które zostało prawie natychmiast zmienione w paczu do PC1504 jeszcze tego samego miesiąca. Poprawny plik exe to 470, lub wyższe. Prawdopodobnie pacz nie pobrałeś lub był niepoprawnie wypakowany.

darekz94:
Pobrałem patha z pierwszego postu, ale w paczce nie widzę pliku exe, a z tego co widzę dalej mam wersję 469 pomimo wypakowania paczki (za pomocą 7-zip i zastąpienie wszystkich plików o tej samej nazwie).

Krzysiek626:
W pierwszym poście napisałem, że wersja maszyny to PC15.04+pacz z 15.04.26. Należy pobrać stąd: http://eu07.pl/pobierz/post/maszyna-1504. Pacz który jest w pierwszej wiadomości jest ze stycznia 2016 i tu nie ma exe. Proszę czytać, choćby po sto razy, jeśli coś się Wam nie zgadza. Kolejność wypakowania według dat, od najstarszych plików.

Michal1983:

--- Cytat: pozdze w 07 Lutego 2016, 22:11:34 ---Skończyły mi się już pomysły. Nie zatrzymuje się już w rejonie przejazdu a i tak przyjeżdża opóźniony mimo że jedzie 60-tką na szlaku. Powinien w peronach meldowac się około 18:45  Masz teraz plik DAT z tego przejazdu?

--- Koniec cytatu ---
Wiem, że zwykłe zwrotnice można przekładać ręcznie klawiszami t i t + shift, ale jak przekładać zwrotnice krzyżowe? Trochę tego brakuje przy tej scenerii.

Krzysiek626:
Zwrotnice przestawiamy, ale nie w Kaliskiej. Pomysł jest nie trafiony, po co przestawiać angliki ręcznie? Ustawianiem drogi przebiegu zajmuje się nastawnia, w naszym przypadku odpowiada za to plik **.ctr, symulujący jej pracę. Po takim dworcu jak Łódź Kaliska czy Warszawa Wschodnia, nikt w realnym świecie nie biega ustawiać rozjazdów. Przestań wymyślać problemy, raczej naucz się korzystać z tego co mamy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej