Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Mosty
sebastian82:
Przeleciałem się po Twojej scenerii Maćku. Mam kilka uwag. Mianowicie: w kilku miejscach poduszki kozłów oporowych są za nisko, szyny bezpośrednio przed i za kozłem powinny być rude (unused2)., W kilku miejscach masz zdemontowane szyny na drugim lub od dawna nie używanym torze. Zamień ją na jakąś z rozsypującymi się lub zmurszałymi podkładami. Nie wiem, czy widziałeś mojego kozła z paczki. Jeśli się tobie spodoba to wymieszaj moje i Patrykosa. Myślę, że moje uwagi spowodują iż sceneria będzie bardziej realna dla oka. Jak coś trzeba to oczywiście pomogę.
mac310:
--- Cytat: macius5991 w 07 Stycznia 2016, 09:44:19 ---Specjalnie dla Ciebie Maćku w następnej wersji będzie sterowanie Shift+1...6 semaforami/rozjazdami (kiedy widzisz S1/Sr1 trzeba wcisnąć kolejny Shift+1..6, rozpoczynając od jedynki :)
--- Koniec cytatu ---
Dzięęęki Maćku :D.
Czy mam rozumieć, że dzięki temu będę mógł zajechać dalej niż do Biecza i nie kończyć w krzakach?
MaciejM:
Tak, aż do samej Damnicy. A przy okazji - można zmienić położenie rozjazdów klawiszami t/T, bo tak ustawił @Benek. Nawet można zrobić to z lokomotywy, wystarczy podjechać czołem pod sam rozjazd lub przy przejeżdżaniu przez nań trzymać Shift+T aby zjechać "na bok".
Cesky Kretek:
Mistrzu, powiedz mi, bo chyba mam jakąś nieaktualną paczkę lub nieprawidłowe exe lub w ogóle mój symulator jest do kitu.
Nie dostaję tarczy/wyjazdu z grupy na początku. Mam czekać dłużej niż 15 minut? :)
MaciejM:
A czekaj do oporu :D Eventów nie ma, żadnego scenariusza nie ma, prezentuję scenerię. Ale spokojnie, leci paczka ze sterowaniem Shift+1...6 żeby nie musieć przejeżdżać S1. Kolejna paczka w pierwszym poście, nie jest to nakładka, a pełna paczka. Jak zwykle po uruchomieniu proszę o errors.txt w załącznik.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej