Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe

<< < (166/205) > >>

queuedEU:
Ten log nie jest z mojego exe...

danniel:
Po bezpośrednim uruchomieniu program przestaje działać.

queuedEU:
Wiem o co chodzi, ogarne to :). Tymczasem zakomentuj 3 modele billboardow w td2.scn.

Cesky Kretek:

--- Cytat: Michal1983 w 09 Lutego 2016, 20:07:42 ---
--- Cytat: Krzysiek626 w 09 Lutego 2016, 12:29:00 ---Wagony z drzwiami przesuwnymi posiadamy i animują się, przy czym trudno wyczuć o jaką modyfikację lokomotyw masz na myśli.

--- Koniec cytatu ---
Chodzi mi o konieczność dodania wpisu przypisującego przyciskom ",", "." funkcję otwierania/zamykania drzwi. Gdy wagony są podłączone do EN57 gdzie jest ta czynność jest przypisana do tych przycisków to nie ma problemu z otwarciem w nich drzwi. Lokomotywy nie mają takiej funkcji przypisanej do tych przycisków. W niektórych tymi przyciskami włącza się wyświetlacze i nie mogą tym samym służyć do obsługi drzwi w wagonach.

--- Koniec cytatu ---
Jak postulowałem to z rok, dwa lata temu to zjechano mnie że to mało realistyczne, bo przecież mechanik nie steruje drzwiami z lokomotywy - a przecież to byłoby najbardziej praktyczne rozwiązanie na chwile obecną.

queuedEU:
No sa lokomotywy ze sterowaniem drzwiami i Stele robiac Traxxa powinien dobrze o tym wiedziec :D (zamykanie drzwi). Inny przyklad to Siemens Vectron - otwieranie/zamykanie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej