Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
Michal1983:
--- Cytat: Krzysiek626 w 09 Lutego 2016, 12:29:00 ---Wagony z drzwiami przesuwnymi posiadamy i animują się, przy czym trudno wyczuć o jaką modyfikację lokomotyw masz na myśli.
--- Koniec cytatu ---
Chodzi mi o konieczność dodania wpisu przypisującego przyciskom ",", "." funkcję otwierania/zamykania drzwi. Gdy wagony są podłączone do EN57 gdzie jest ta czynność jest przypisana do tych przycisków to nie ma problemu z otwarciem w nich drzwi. Lokomotywy nie mają takiej funkcji przypisanej do tych przycisków. W niektórych tymi przyciskami włącza się wyświetlacze i nie mogą tym samym służyć do obsługi drzwi w wagonach.
queuedEU:
Chodzi o np Push-Pulle? Kiedys mialem takie cos zrobione wlasnie gdy skladalem te wagony, z EU07 KM moglem otwierac drzwi w wagonach. Da sie zrobic.
Stele:
Nie ma lokomotywy z otwieraniem drzwi jak w kiblu. Trzeba pierwej zmienić sposób otwierania drzwi na dawanie zgody i wtedy dać hebelek do kabiny.
queuedEU:
Sa, chociazby tramwaje.
jakol112:
Witam.
Po załadowaniu scenerii przy komunikacie "przygotowywanie kabiny do sterowania" wyskakuje okienko Player train not exist. Po jego pominięciu ukazuje mi się pusta sceneria. Przy próbie uruchomienia innej scenerii niż td2 nie dzieje się nic. Zapis pliku tymczasowego mam wyłączony.
Proszę o zepchnięcie na bocznicę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej