Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe

<< < (11/205) > >>

Stele:
Na splashu nie robi mi printscreena.
Ten wysyp to chyba jednorazowy był bo teraz nie wywala błędów przy zamykaniu w różnych momentach ładowania jak i po załadowaniu.

queuedEU:
No calkiem niezle, ale chyba obraz lekko rozciagniety jest. Poprawic, nie?
Informacja o mozliwosci wcisniecia ESC w celu anulowania nie jest czasem za mala, jaka to rozdzielczosc?
Czy zdarza sie, ze w czasie wczytywania ekran robi sie bialy i odswieza dopiero pod koniec?

hanys:
Może zrobić tak, że starter by wykrywał proporcje monitora, i wedle nich dopasowywał odpowiedni obrazek startera? Panoramiczny i normalny? Da się tak zrobić (na pewno bo inne aplikacje dopasowują wedle proporcji monitora obrazek)? Wtedy znikł by problem z spłaszczeniem czy rozciągnięciem obrazka.

Mi podczas ładowania co jakiś czas pojawiała się biała obwódka, nie wiem na 1 czy 2 piksele wokół rogu ekranu.

Stele:
Rozciągnięcia nawet nie zauważyłem.
Forum zmniejszyło wymiary screena. Odpalam w 1080p i czcionka jest zadowalająca. Jednak wciśnięcie esc nie wyłączyło wczytywania. ;)
U mnie ekran wczytywania wyświetla poprawnie póki co. A mam radeona i w starych exekach nie mam napisów podczas ładowania. U ciebie na zeszłorocznych były z tego co pamiętam.

queuedEU:
Heja Hanys. No tak, ogarnal bym to w moment gdybym dysponowal monitorem panoramicznym a tak to to proby i bledy, ale spoko widze juz jak to wyglada, zaraz tez na netbooku 11" bede testowal  tazkze ogarne automatyczne. No obwodka jest, w zamysle ma byc opcjonalne a na razie jest staly 1px. Poza tym wszystko ok? Modelviewer Ci dziala klikajac na plik modelu? (musisz dodac do rejestru wpisy)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej