Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
mac310:
Może to efekt środka nocy ;) W ogóle dziwna sprawa w tych niestartujących bo log twierdzi, że nie może ani configa, ani fsys odczytać i userpid też ma kompletnie inne niż zwykle.
queuedEU:
Reading eu07.ini...
LoadIniFile() - 1
LoadIniFile() - 2
Co pozmieniales ze wywalilo na powyzszym, w jaki sposob odpalales?
mac310:
Cały czas odpalam tak samo. Opisałem to powyżej i nie zmieniam za każdym razem, żeby nie robić zamieszania bo inaczej to nie będę wiedział co jest przyczyną.
Na poprzednim exe wszystko rusza, a na ostatnim są te błędy w niektórych sceneriach. Zawsze ustawienia wszystkich plików konfiguracyjnych mam tak samo. Czasem podmieniam config.txt na oryginalny tak dla pewności czy ja coś w swoim nie namieszałem ale to niczego nie zmienia. EU07.ini nie zmieniałem od dawna. W zasadzie poza wpisami kalibracyjnymi dla PoKeys to nie ma w nim nic nietypowego.
queuedEU:
Czyli losowo to sie dziaje, lub zaleznie od scenerii? Czy tez raz ta sceneria sie odpala a innym razem nie?
mac310:
Nie, jest to powtarzalne. Jedna sceneria się odpala bez problemu, a inna zawsze się nie odpala. Czyli jak mam problem z td2 to jeszcze nidgy się nie odpaliła na tym ostatnim exe.
Problematyczne scenerie odpalają się natomiast tylko z samego exe (bez rainsteda).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej