Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe

<< < (66/205) > >>

mac310:
Przy drugim uruchomieniu bez włączonego zapisu plików tymczasowych ludziska zaczęli wsiadać :)
Na splash screenie nie działa pasek postępu. Za każdym razem twierdzi, że go przygotowuje bo to pierwsze uruchomienie choć uruchamiałem już kilka razy i cały czas plik tymczasowy nie jest używany. To w zasadzie bez znaczenia dla symulacji ale tak mi się zachowuje.

queuedEU:
Prosze na przyszlosc czytac temat i wysylac logi i/lub podac USER PID (jest w logu). Niestety szklana kula mi sie stlukla kilka dni temu a na nowa mnie nie stac.

mac310:
Masz rację. Robię kilka rzeczy na raz i tak to wychodzi.
Zauważyłem też, że ludzie nie wsiadają gdy jest włączona opcja Wyświetlanie VBO.
Używam laptopa z i7, 16GB RAM, i zewnętrzną kartą graficzną i dyskiem SSD ale na td2 mam ok 45 FPSów, a jak włączę Wyświetlanie VBO to jest ponad 80 ale za to nie działa wsiadanie. Może jeszcze coś innego też wtedy nie działa.
moje ID: 1450749348

queuedEU:
Tak, na razie tylko wywolywanie z displaylist jest. Heh, ja zas na VBO mam gorszy FPS, dlatego wole DL, tak czy inaczej wszystko co dodaje docelowo bedzie na obydwu typach renderingu. Ja mam 37fps patrzac na sklad 40 wagonow ktore maja sm/faces: 473/71133. Jak dla mnie jest super.

mac310:
No właśnie nie mam pojęcia jakiej wartości FPS mogę oczekiwać na swoim sprzęcie i jaka wartość jest przyzwoita. Nigdy się tym specjalnie nie interesowałem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej