Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
EP08_015:
--- Cytuj ---U mnie dla odmiany wysyp po odpaleniu :)
--- Koniec cytatu ---
U mnie tez.
matek123:
Informacje o krawędziach peronu AI pobiera jak się zatrzyma na stopinfo ze wpisu W4.
Wiggle:
Hmm... Z racji tego, że jeszcze w tym wątku się nie udzielałem to postaram się za dużo nie czarować. Jeśli chodzi o te informacje to myślę, że będzie to bardzo przydatne, chociażby można zrobić w przyszłości zapowiadanie stacji za pomocą jakiegoś syntezatora mowy czy coś w tym stylu. Wiesz o co chodzi? Dojeżdżasz do stacji i się uruchamia dźwięk: "Następna stacja: Warszawa Zachodnia". Mam nadzieję, że za bardzo nie wybiegam w przyszłość z moimi abstrakcyjnymi pomysłami, lecz chciałbym się udzielać w rozwój symulatora w jakiś sposób. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym postępie prac. Jeżeli mógłbym jakoś pomóc to oczywiście z wielką chęcią to uczynię (nawet jeśli czegoś nie umiem to jestem w stanie się nauczyć!). :)
queuedEU:
Matek, ja dobrze wiem o tym skad AI bierze info, ale czy ja pisze o czyms co ma zwiazek z AI czy w ogole o czym innym? Ja potrzebuje te informacje wiedziec jescze zanim skald wjedzie w stacje oslonieta semaforami wjazdowymi a nie dopiero po zatrzymaniu. Po to powstaje ta lista.
pbzylek: dobrze kombinujesz, ode mnie +2 do pomyslowosci. Czy ktos tu potrafi cos napisac o tym co jeszcze moze sie przydac do opisu stacji?
Wiggle:
Może po za długością od semafora do semafora to jeszcze długość peronu?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej