Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe

<< < (27/205) > >>

klimczok_mk:
Wyświetlanie modeli ze pomocą *exe w katalogu i folderze maszyny działa, ale np po wyjęciu modelu na pulpit bądź uruchomieniu go z archiwum paczki już nie działa.

queuedEU:
No szczerze mowiac to zlapalem deadline z tym. Wiem w czym problem jest ale nie mam pojecia jak go rozwiazac. Chodzi o to, ze
na niektorych systemach (u mnie tez na xp), parametr ze sciezka pliku jest w formacie 8.3 [D:\NOWYFO~1\MASZYN~1\TURZYN~1.E3D].
funkcja CopyFile() nie chce skopiowac pliku podajac jej zrodlo w tej formie. Takze nie moge znalezc solucji jak z linii polecen wyciagnac sciezke w normalnej postaci.

Ufff, oznajmiam ze ze sie udalo ogarnac te problematyczne skrocone do formatu 8.3 sciezki. Tymczasem lece lulac by jutro jak najszybciej sie da, wrzucic exe na testy. Do pozniej.

klimczok_mk:
AI ma problemy z hamowaniem na stacjach (patrz screen w załączniku). Chyba w twoim *exe brak jest poprawek do AI od @Ra i @gfirlejczyk.

Stele:
Gdzie ten przykład? Ze screena nic nie wynika.

klimczok_mk:
Nowy scenariusz Macieja. Wynika, pokazałem w którym miejscu wyhamował byk, a po chwili ruszył dalej żeby zmieścić się w peronach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej