Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

sygnalizacja ksztaltowa

<< < (2/3) > >>

Paul:
AK-47 napisał(a):

> Ja mam 3DSMax'a, ale nic z niego nie rozumiem...ni w ząb ni w
> dupę.

Ja tez posiadam 3dmaxa ver 5 i tez prawie nic z tego nie rozumiem. To jest okrutnie skomplikowane! Dla mnie bomba jest anim8or, ale choc potrafi robic pliki dla 3dstudia to sie chyba do tego nie nadaje:(

[%sig%]

KAINE:
Mam pytanko jest pewien program do robienia różnych obiektów 3d ale ten program jest dostosowany do Train Symulatora i zapisuje pliki w rozszezeniu .dst  (tak mi sie zdaje) i czy niemożna tego pliku przekształcić na plik 3dmaxa??
Program nazywa sie TSM train sim modeler i jest prosty w obsłudze napewno prostrzy jak 3dmax
CZEKAM NA ODPOWIEDZ :)

Maciu:
Mam podobny problem jak wy wszyscy... chcial bym cos sam sprodukowac ale jak otwieram 3d maxa to mi sie odechciewa... ma ktos jakies instrukjce albo turoriale po polsku ???   :?:

ET22_RULZ:

--- Cytat: "Maciu" ---Mam podobny problem jak wy wszyscy... chcial bym cos sam sprodukowac ale jak otwieram 3d maxa to mi sie odechciewa... ma ktos jakies instrukjce albo turoriale po polsku ???   :?:
--- Koniec cytatu ---

Instrukcja jest chyba w pudelku ale nie wiem czy jest po polsku

Maciu:
Panie ET22_RULZ chodzi o to ze po pierwsze, nie stac mnie na orginalnego 3dmaxa, po drugie sa miliony instrukcji i turoriali na necie tylko wszystkie po angielsku... dlatego pytam czy ktos ma po polsku...

pozdro!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej