Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

EP07-330

<< < (2/3) > >>

EP08_015:
Ona będzie wmagac przeróbki w kabinie gdyż z zewnątrz już widać roletki.

Wokulski:
To pisać od razu, czy będą potrzebne fotki kabiny z 07-195 póki stoi ona u mnie w szopie. No i pogoda robi się odpowiednia na foty kabiny, także konkretne hasło, w wolnym czasie lecę do szopy i focę.

up5358:
@Woku, wal smialo fotki na tekstury zewnetrzne i kabine. Zblizenia na lemiesze i kazde oznaczenia na czole/boku. Oddzielnie zblizenia na wozki i skrzynie pod pudlem, a takze SHP, odbieraki, itp. Dobrze, ze nie stoi na Prokocimiu, bo by miala teksture w wersji zimowej. W Krakowie od okolo 3h w nocy sypie, raz mocniej, a raz slabiej, ale caly czas.

Wokulski:
Jeśli stoi nadal w tym samym miejscu, to ciężko będzie mi sfocić na tekstury, detale takie jak wózki, lemiesze, etc jestem w stanie sfocić. ZTCP to @hanys focił na tex. jak w Chabówce byliśmy. Póki co deszczowa pogoda, a idę na 00 do pracy, więc przy najbliższej okazji biorę sprzęt i pojadę do szopy.

up5358:
O`k. Dzieki i jak bedziesz mial okazje to jej tam porob zdjecia (chyba, ze bedzie cala w sniegu, to sobie podaruj;) ). Napisze do @hanysa. Jesli jej robil zdjecia to pewnie z zamiarem wykonania tekstury. Jesli potwierdzi to nie bede dublowal jego pracy, a Twoje zdjecia (tak, jak @44-003 napisal) posluza do rozmaitych modyfikacji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej