Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Exe od wersji 470

<< < (17/45) > >>

EP08_015:
No dobra ale ta smuga to nic nie oswietla. Z całym szacunkiem, na starej więcej było widać. Poza szynami nic nie oswietla. Nawet podsypki, nic kompletnie. Noca nie da się na tym jezdzic.

Stele:
Zauważyłem, że bardzo dużo zależy od atmo (mgły?) i przezroczystości szyby. Niekiedy smuga wali tak, że wskaźników nie da się odczytać a niekiedy prawie jej nie widać na torach.

trzecia_bateria:
Jeżeli chodzi o Pythona i wyświetlacze, to ten na 6Dg nie wyświetla mocy silnika- wskazówka na odpowiednim pasku ciągle wskazuje 0 kW. Odnośnie smugi, to wygląda póki co świetnie. Chociaż rzeczywiście mam wrażenie, że świeci o wiele za słabo. Na takim np nocnym Drawinowie można by jechać bez niej.

Ps. Patrząc na FPS zauważyłem ciekawą rzecz. Włączenie smugi- przynajmniej u mnie- nie wpływa na ilość klatek. Czyżby światło było liczone cały czas a jego graficzna reprezentacja pojawiała się dopiero po załączeniu reflektorów przez gracza?

firleju:
Dobra, ostatnia poprawka na dzisiaj. Może przestaniecie przekraczać prędkość po nocy.

Stele:
6dg nie ma ekranu na pythonie. Jedyne publiczne pojazdy to ET22-2000 i ST45 (częściowo) a i je musisz sobie znaleźć na forum i nie jestem pewien czy nie są w beta. Byka wrzuciłem sobie w ramach testu na gita. Póki co python obsługuje tylko elektryki. W przyszłości zajmę się spalinówkami, więc jak ktoś ma dokumentację do ich ekranów to poproszę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej