Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Exe od wersji 470

<< < (12/45) > >>

firleju:
Jak narazie wygląda, że next4/5 jest już całkiem stabilne. Obawiam się, że jak zacznę grzebać to więcej rzeczy przestanie działać niż zacznie. A wtedy albo grzebię dalej albo się cofam. Jeśli do czasu wypuszczenia patcha nie zdążę zrobić stabilnych poprawek to rekomenduję wypuszczenie next5 jako 475 i dodanie.
Tutaj jest pytanie czy do patcha oficjalnie dawać też wersję z pythonem, czy raczej jeszcze poczekać na dodanie asynchronów?

Krzysiek626:
Ja się nie znam, ale powiem, że należy poczekać. Będzie więcej czasu na sprawdzenie pythona i asynchronów. Natomiast potwierdzę, że next4/5 jest udane. Jak już wydasz oficjalnie 475 to na następne będziesz miał sporo czasu, nie obawiam się więc, że coś popsujesz.

Sawi:
Jeśli dodanie pythona za bardzo nie namiesza i przede wszystkim nie zepsuje tej całkiem stabilnej w miarę wersji to można go dodać, będziemy mieli wówczas jakiś etap już za sobą. Tylko zaznaczam jeśli jej nie zepsuje.

Stele:
Od kwartału latam na asynchronowym exeku z pythonem jako podstawowym i nie miałem żadnych problemów.

Krzysiek626:
Moja asekuracja wynika ze złych wcześniejszych doświadczeń. Także nie bardzo mogłem wyrobić sobie opinię o asynchronie i jego pythonowym dodatku. Next5 odkąd się pojawiło testuję na Drawinowie, Kaliskiej i L61. Nie mam na co narzekać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej