Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Exe od wersji 470
ShaXbee:
Exe wraz ze zrodlami zostalo opublikowane na GitHub: https://github.com/eu07/maszyna/releases/tag/15.3.1167.470
EP08_015:
Jeśli mogę dodac co jeszcze nie działa z kosmetyki, to brakuje obsługi dzwiekow w zaqworach typu Knorr także ten w ezt. Na exe @Kursa dzialalo, zostało to pominięte przy laczeniu exekow. @RA nie chciał sobie tym glowy zawracać, uwazal ze to zbędne.
firleju:
Szczerze, to to jest pytanie do Szczawika lub Youby, którzy wiedzą w ogóle gdzie to jest zdefiniowane. Szczególnie y będzie wiedział.
EP08_015:
Odnosze wrazenie ze na tym exe nie lacza sięe pomiędzy pojazdami zolte weze. Sprawdzone na kilku pojazdach.
Za to ja odnoszę wrażenie, że nadal masz problem z pisownią i ją mieszasz. Mało tego nie raczyłeś poprawić swoich poprzednich wiadomości. Radzę się poprawić i zacząć pisać jak przystało na swoje lata. Ostrzegałem.
Sawi
Unikalem ogonkow celowo ale przegladarka sama je wstawia w niektórych przypadkach, za co ja nie odpowiadam. Wlasnie z tego powodu dosłownie strach tu o cokolwiek zapytać i się udzielać, dlatego dlubie w zaciszu bez obawy ze ktoś mi tu będzie wytykal brak przecinkow i jakies tam ogonki.
Wiem wiem tyle ze ja wole przetestowas jakis scenariusz lub cos podlubac, niż zastanawiac się nad kazda litera tu postawiona. Jakbym miał tracic czas na napisanie jakiegoś posta i go 20 razy poprawiac i czas tracic, to wole już nic nie pisać i robic dalej swoje.
EP08_015:
Proszę bardzo. Problem dotyczy spinania składu klawiszem INSERT.
Problemu nie ma jeśli skład już jest polaczony na starcie w rainstedzie.
Widze ze problem dotyczy także kabli sterowania wielokrotnego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej