Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Exe od wersji 470

<< < (42/45) > >>

Stele:
Przywróciłem syk dla "s".

EP08_015:
No to przywroc jeszvcze 2 syki dla knorrow i matrosovow. Luzu i hamowania.

Stele:
Nie da się przywrócić niczego sprzed spksa bo całe hamulce są kompletnie inaczej rozwiązane. A zrobić nie umiem ani pod względem kodu ani odwzorowania jak to syczy. Knorra miałem raz w łapie i był zepsuty. Proszę nie nudź tymi hamulcami.

EP08_015:
Czemu uważasz ze to nuda? nNie każdy uwielbia traxy i dragony. Sa tez tacy którzy wola to co stare. No ale te osoby już się dla Was nie licza. Będę nudzil bo mam prawo, dzialalo a teraz nie działa. Kombinujecie z asynchronami ile sie da, dodajecie nowe funkcjonalności dla nich, a po prostu sss i szuuuuuuuu ciężko jest po prostu dodac. Tego nie pojmuje. Po prostu ogolnie mowiac nie zależy wam i tyle. Wszystcy milosnicy takich serii jak ET21 itp, a także SM48 maja prawo czuc sie pomijami i zapomniani.

Stele:
Nudzisz bo spamujesz tematem od miesięcy mimo, że nikt nie umie/nie chce tego zrobić a nowych programistów nie widać. Co chcesz tym osiągnąć? Zrazić do swojej osoby resztę osób, która coś jeszcze robi? Mam zacząć raportować by było jaka to moderacja jest zła? Skoro to takie proste to zobacz jak jest oerlikon zrobiony jeśli o dźwięki chodzi i spróbuj coś zdziałać. Ja niewiele z tego rozumiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej