Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Exe od wersji 470

<< < (39/45) > >>

Sawi:
Wokulski na repo Antek już to poprawił.

Stele:
Jakie atmo tu masz? Nie jakieś pomarańczowe? U mnie ona nie jest nigdy aż tak żółta. Nie znam opengla lepiej od Kicaja by kombinować z nią ale obecnie jest bardzo wrażliwa na wymieszanie z diffuse oświetlenia głównego. Im ciemniej tym słabsza smuga. Przy oświetleniu <6% znika całkowicie. Pewnie przy kolorowym świetle zmienia się też kolor filtru smugi przez co wychodzą takie przekłamania koloru semafora.
Świecenie semaforów i znaków jest już wyłączone. Będzie w patchu. Choć nie sprawdzałem efektu po prawdzie.

firleju:
Lecimy dalej z poprawkami. Tym razem nbmx dodał wsparcie dla rozszerzeń do PoKeys (już w styczniu, ale troszkę mi zeszło na przypomnieniu sobie). W załączeniu RC9.

EP08_015:
Niewiem od której wersji exe to jest, ale zauwazylem wczoraj, ze jeśli w EZT przejdziemy z kabiny A do B i z powrotem, to przestaje dzialac odcięcie i pozycja podwojnej trakcji. Nie trzyma zadanego ciśnienia a wiec ciężko tym hamować pneumatycznie bez po wylaczeniu EP.

Jeśli zas uruchamiamy się w kabinie A i nie robimy nic, tzn nie lazimy po składzie, to wszystko działa jak należy.

firleju:
O którym taborze mówisz, bo szczerze powiedziawszy nie za bardzo rozumiem co masz na myśli. EN57 nie wiem kiedy ma odcięcie (maksymalna pozycja osiągana przez Num3?) i podwójnej trakcji. Sprawdziłem za to jazdę i hamowanie i nie miałem problemów z uciekającym powietrzem ani hamowaniem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej