Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Exe od wersji 470
firleju:
Znalazłem powód randomowych wysypów. Podziękowania dla surgeona w tym temacie za nieocenioną pomoc w znalezieniu miejsca wysypu. Kolejne RC będzie jak wejdzie jeszcze jedna poprawka dla mac310 związana z PoKeys.
Sawi:
Grześ u mnie wysypało podczas zmiany kabiny.
firleju:
Log nic nie mówi niestety. Pewnie znowu coś na NULL. Oprócz tego masz chyba stare biblioteki pythona bo nie zaskakuje Ci funkcja centrowania.
Sawi:
Możliwe, bo od kiedy zaczął się sezon mam już mniej czasu na bycie na bieżąco. Poza tym od czasu wysypu pretensji pod moim adresem, wena na robienie czegokolwiek znacznie opadła.
Stele:
Powtórzyłem test i nie był to jednorazowy przypadek. AI składa się z dwóch lokomotyw ep05 połączonych sprzęgiem 151. Urywa się od składu kończąc rozkład i z semafora dostaje connect. Wyjeżdża za głowicę, odbija się od W5, jedzie na drugi koniec stacji, odbija się od tarczy, i ma jechać na skład. W tym momencie daje rp1 i stoi z taką tabelką prędkości. Podpięcie na td z pierwszego semafora działa bez problemów. Sprawdzę jeszcze jak przy jednej lokomotywie jest bo tylko w takiej konfiguracji jeździłem na starszych exe.
W trakcji pojedynczej ok. Spróbuję zasymulować na td w trakcji podwójnej.
------------
Dwie ep05 na td działają dobrze. W Vd i Vsig mają 20 mimo 25 na semaforze. Muszę obadać ince czy dobre prędkości przed semaforem podają.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej