Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Exe od wersji 470

<< < (23/45) > >>

klimczok_mk:
@Stele a na traxxie za pomocą kombinacji klawiszy shift+u można załączać różne warianty reflektorów lokomotywy?

Wokulski:
Dobra, zassałem od Antka link, gdzie były pliki z tej 22-20xx. Mając ustawioną godzinę na 10:30 działa bez zarzutu. Jest przekłamanie między prędkością na komputerze a na prędkościomierzu oraz w amperarzu. Ale, po zmianie godziny na nocną i załączeniu komputera mam taki efekt. Pierwszy screen to jest komputer pokładowy wyłączony, a na drugim załączony. Efekt - jakbym brak tekstury ekranu.

firleju:
Ja to przestaje ogarniać. W tej chwili exe jest nie do użytku. Wywala na zmianie kabiny i od dwóch dni próbuję znaleźć gdzie. Przy tym brak wyświetlania przyrządów w nocy nie jest specjalnie istotnym problemem.

Wokulski:
Okej, ja tylko zgłaszam co zauważyłem i uważam za błąd.

Stele:
Mi ekrany/haslery fungają po zmianie trybu blenda smugi.
Klimczok: Tak, Shift+u/u. Tabelka jest do poprawy i trzeba pokręcić by zadziałało choć pierwsza pozycja to świecenie, ale jakoś działa.
-------------------
Trzeba dojść co się sypie w 475. W tym celu dodaję do działającego 471asynch pojedyncze commity firleja. W załączniku pierwsze cztery testowe exeki. Pierwsza cyfra to liczba porządkowa commita (testujemy od najstarszej), potem gitowe id commita którego zawiera.
Bezrangowych proszę o przetestowanie 475 i znalezienie sytuacji w której się wysypuje a potem odtworzenie jej na załączonych. Ponoć coś ze zmianą kierunku w ezt. Nie znam szczegółów. Rangowych proszę o wstawienie ukrotnionych asynchronów. W 475 wysypuje na starcie w takiej sytuacji.

Do 4_d3ab168499797b63fda00fd68105d460061cb3df.exe działa dobrze. Zauważyłem nową prawidłowość. Wysypuje dopiero po ukrotnieniu trzech pojazdów. Dwa ukrotnione działają.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej