Witam. W loku ET21 nie działa podświetlenie kokpitu(sprawdzałem na scenerii 1053_Całkowo-TLK). I mam pytanie. Czy istnieje możliwość (a może jest w bliskich planach) w scenerii 1053-Całkowo pociągnięcia tej trawy w 3d aż do samego Macierzewa? Chodzi mi o ten jednotorowy odcinek od Macierzewo-Całkowo-Wilis Park Wpa.
W poprzedniej paczce ET21 też nie miał podświetlenia. EP08 dorobił je w kilku lokomotywach, ale nie chciało mu się dostosować tego do paczki, wiec możesz szukać wśród jego unoffów. Nowa kabina ET21 jest w sumie gotowa i nie wiem dlaczego nie wychodzi, wiec nie będę tego poprawiał. Ganza i gagara wypadałoby kiedyś podświetlić, bo nowe modele coś wyjść nie mogą, ale nie będę tego teraz robił. Może kiedyś do tego wrócimy a może doczekamy się nowych modeli w końcu.
Autor dekoracji na l53 nie ma czasu tego dokończyć, dlatego Sandomierz jest taki pusty. Można spróbować obrócić zielsko z Całkowa, można siać od nowa. Nikt się za to nie wziął, droga wolna by mieć jakiś wkład w symka. Jest notatnik, są makra Mariusza do excela, jest rainsted i wreszcie jest 3ds. Możliwości siania zielska mnóstwo, więc zachęcam jeśli kogoś to pociąga.
L61_tlk przejezdna bez problemów. Jedynie połowa W5 nieprzypisana, więc ai chciało mi czterdziestką ciągnąć i musiałem sam zniżyć się do kierata. Jakby komuś się chciało przepisać rozkład w pdfa do txt to dodam.
L61_towarowy1 przejezdja w całości dla ai łącznie z manewrami w Częstochowie. Jedynie nie ma rozkładu powrotnego.