Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Radosna twórczość Sebola82
Stele:
Woku, ja robię kształty. Jak coś, proszę o zdjęcia słupów 10 i 12m oraz wszelkich tarcz (wszystkie płaszczyzny).
Sebol82:
Mam postanowienie noworoczne. Mianowicie zakończyć ileś tam projektów. Na pierwszy ogień idą semki. Ince mam prawie gotowe, w modelu zwaliłem słup i muszę go poprawić. Pojawią się nowe modele: topów, sbleki, Tmki, zaporowe i wjazdowe, wyjazdowe i drogowskazowe. Są one gotowe powiedzmy w 95%. Karzełki mam gotowe w jakichś 50%. Wszystko jest robione na podstawie BN-77 3506 32 oraz własnych pomiarów w terenie. Dodatkowo do 99,9% nowych semków wykonałem foty na tekstury. Tekstury ogarnął kolega Pierog_SU42. Kolejną rzeczą, którą chcę skończyć jest sieć. Mam tam jeszcze sporo do ogarnięcia ale można powiedzieć że więcej niż 50% jest zrobione i działa tak jak to przewidziałem i jest zgodne z rzeczywistością. Kolejnym etapem będzie wydawanie zalegającego na dysku taboru. Za swoją opieszałość w wydawaniu modeli przepraszam. Ostatnimi czasy wywróciłem swoje rodzinne życie do góry nogami. Mam nową pracę (muszę się tam jeszcze dużo nauczyć). Często jestem w "rozjazdach" co bardzo spowalnia moje możliwości. Muszę się też ogarnąć w nowym miejscu :). Przeprowadziłem rodzinkę na Górny Śląsk.
Sebol82:
Czas coś pokazać, bo znów będzie, że się opierdzielam.
maszynista_filip:
A co z SA134 lub SA135 bo widzę że już są robione od 2015 r. Można już gdzieś pobrać?
Sawi:
Nie nie można.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej