Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Pro¶ba o pomoc w nagraniu dĽwięków kabiny lokomotywy b±dĽ jednostki trakcyjnej.
(1/1)
mk1991:
Witam.
Chciałbym zarejestrować zestaw dĽwięków dla lokomotywy, lub jednostki trakcyjnej. Potrzebuję do tego pomocy maszynisty, który udostępniłby mi szansę na nagranie w kabinie. Mój projekt ma na celu nagranie kompletu dĽwięków w jednym pojeĽdzie. My¶lę, że co¶ takiego, to krok ku ulepszeniu standardu dĽwięków. Dysponuję rejestratorem dĽwięku Zoom H2.N. Mogę nagrywać w formacie *wav w rozdzielczo¶ci 24/48 stereo b±dĽ na cztery kanały. Pochodzę z Wrocławia. Je¶li znalazł by się kto¶ z tych okolic kto chciał by mi pomóc, prosił bym o kontakt na PW.
Pozdrawiam.
Technik:
W jednostce (np. EN57) starczy że nagrasz w konduktorskim, możesz ew. zapytać mecha i jest duże prawdopodobieństwo że wpu¶ci. Z lokomotyw± może być trudniej.
mk1991:
Zgadzam się. Z jednostk± będzie mniejszy problem. Chciałbym nagrać dĽwięki dla ST44, albo innej, do której dĽwięków nam brakuje.
sebastian82:
Ja potrzotrzebuje dĽwięki do class66, 105tki oraz SA132, 133, 134, 135. Z pesobusów dĽwięk hamowania już mam, ale zawsze można nagrać nowy. Jak pochodzisz z okolic Wrocka to ciebie przywioze. Zawsze co¶ razem możemy pokombinować.
mk1991:
Szczegóły możemy obgadać na pw. Co dwie głowy to nie jedna.
Nawigacja
IdĽ do wersji pełnej