Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Kabina elfa
Sawi:
Z fotami to będzie problem, bo posiadam tylko jedno takie podglądowe. Jest owszem pod kątem, ale niestety nie widać wszystkiego. Większość bryły pulpitu wykonałem na podstawie pdfa. Resztę na podstawie tego zdjęcia.
MaciejM:
Dostaliśmy na promocja@eu07.pl od jednego z fejsbukowych "fanów" masę zdjęć przedstawiających kabinę, poglądowe zdjęcia pojazdu i wiele innych dot. elfa. @Sawi, jest tego w sumie 10 maili, razem nieco ponad 100MB. Chyba najwygodniej będzie użyć opcji "Przekaż" i wyślę Ci te zdjęcia bezpośrednio z maila na maila?
Sawi:
Świetnie. Z góry dziękuję. Jako, że nie mam fb podziękuj temu fanowi. Nie ma problemu adres podam tobie na PW. Poszło.
Technik:
Mi też możesz zapodać te zdjęcia.
Sawi:
Przejrzałem zdjęcia i raczej wątpię by były tam takie, które ciebie interesują. Przynajmniej ja takowego nie dostrzegłem (mowa o tym prostopadłym w kabinie). Pojawiała się parę dni temu możliwość by pozyskać to co mnie interesuję, ale muszę to obgadać w pewnaą osobą. Dziś wchodząc jako gość widzę, że na fb parę godzin temu poszło info o przeniesieniu elfa do MaSZyny. Szczerze powiedziawszy, to zostało to już zrobione jakiś czas temu ;).
Pewna? Raczej pewną jak już. Poprawiono.
Sawi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej