Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

SA132 do SA134

<< < (5/5)

sebastian82:

--- Cytat: lalek w 05 Września 2015, 22:15:21 ---Dołączam się do prośby. Chętnie przyjmę zdjęcia każdego szynobusu z rodziny partner lub 218M - kolekcjonuję. Ze swojej strony - jeżeli temat jest nadal aktualny dla autora - mam do zaoferowania zdjęcia SA133 w malowaniu woj. Warmińsko-Mazurskiego, SA134 woj. Opolskiego i Lubelskiego, a także nie dotyczące tematu SA135 woj. Dolnośląskiego i SA136 z Zachodniopomorskiego.

--- Koniec cytatu ---
Czemu nie dotyczące tematu? Wszystko się przyda także wrzucaj swoje fotki. Na czat wrzucałem screeny z produkcji PESObusów. Dodam od siebie, że mam też materiał na sa139 Link.

erap2:
Jeśli interesują Cię materiały foto/audio na SA139, to wal śmiało. Linka mam do dyspozycji prawie na codzień (w tym miesiącu ograniczony, ale jest, od października już normalnie) :P

sebastian82:
Ponawiam apel o fotki szynobusów: SA132KD, KW; SA133; SA134 (inne niż KD); SA135KD i KM (W barwach PR jest na forum) oraz SA139(link) jeśli chodzi o linka to podwozie, wnętrze oraz pudło z  kabiną. Link w barwach KŚ jest na forum, więc przydadzą się foty na tex i poglądowe SA139 pozostałych przewoźników (KD, KW, woj. Lubuskie i Zachodnopomorskie).

up5358:
Seba, w kwestii SA135 Kolei Mazowieckiej zglos sie do @Macius5991. On mial jego zdjecia, oraz material foto na kabine. Nawet chcial, by ktos to zrobil. Ja moge poratowac kilkoma pogladowymi fotami z telefonu. Zdjecia z 2013 roku, jak te SA135 przejezdzaly przez most (rownolegly do mostu gdanskiego) w Warszawie, tuz przed stacja Warszawa Gdanska.

hanys:
Gwoli ścisłości. Koleje Śląskie nie posiadają pojazdu Pesa Link.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej