Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Modyfikacja linii 61
Ra:
Głównie Notepad++, w Rainsted dodałem tylko wyszukiwanie identycznych wpisów w ośmiu klonach i korzystam z podglądu scenerii, do tego intensywnie używam SVN (przez SmartSVN).
mac310:
Właśnie przejechałem linia61_pospieszny1 na 15.02 i na wyjeździe z Herbów Starych (o ile dobrze pamiętam na wysokości wskaźnika We8a) pojawił się zanik napięcia i wywaliło WSa. Czyżby jakiś problem z siecią tam jeszcze był? Podobno miała być poprawiona.
Ra:
Tak, jest tam jeszcze parę problemów z siecią. Ja sieci nie poprawiam. Po przemieszeniu torów w docelowe miejsce trzeba będzie wykonać poprawki sieci, wtedy będzie to miało większy sens. Na razie zakończyłem poprawki błędów do "regio", teraz czas na ciąg dalszy unifikacji w oparciu o porównywanie z użyciem SVN. Mam jeszcze pomysł, by wczytać tory klonów z przesunięciem o parę metrów, będzie mi łatwiej wykryć podzielone tory.
jochand:
Osobowy 3- SVN 927, nieprzejezdna. Koniec misji na podg.Liswarta- zeberko. Przy wyjezdzie z Herbow 2 zwrotka dla nas, zle ustawiona, trzeba ja przerznac.
Ra:
Jestem w trakcie ujednolicania nazw zwrotnic, więc wersje z SVN mogą nie działać. Do wieczora powinienem się z tym uporać i zwrotnice wyjadą do pliku z torami wspólnymi, ale trzeba zmieniać też nazwy w eventach sterujących, co jest pracochłonne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej