Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Moja nowa (nie do końca nowa)kabina

(1/2) > >>

Szymon:
Witam
Mam zaszczyt poinformować ze pracuję nad inną wersją kabiny EU07,jednak nie mylcie z tym że robie nową ja ją tylko próbuje
zobaczyć jak będzie wyglądać inaczej niz ta standardowa,i nie  interpretujcie tego ze ta kabina obecna jest zła nie ona jest bardzo dobra ale kiedyś widzialem na zdjęciach taką kabine jaką robie.
Jeśli ktoś jest zainteresowany tym co stworzyłem to   dajcie mi znak szczególnie zalezy mi aby ja zobaczył autor obecnej kabiny i dał mi kilka porad bądź coś innego.

Nicolass:
Witam, nową kabinę EU07 opracował @ Bart, jej wczesna wersja (obecna jest skończona) jest w galerii nebuli na stronie głównej projektu. Kabina bije na głowę obecną wersję, więc ze tworzeniem innej jej wersji radzę się wstrzymać na rzecz kabin / modeli innych loków.

Szymon:
Ale ja nie robie kabiny w znaczeniu np. dodanie fotela czy coś w tym sensie ja tylko teksturowanie zmieniłem.

Bart:
Jeśli myślisz że nowa kabina ma dodane tylko siedzenia i inne dodatki to sie mylisz. Powiem tak: ma kilka usprawnień takich że czeka na nowe EXE dzięki któremu będzie działać w 100%. Czekamy na poprawki ABu... a jest na co poczekać.. :D

Grand:
Kiedys mialem taka mysl, a wlasciwie propozycje czy by nie rzucic projektu Nebula , a ulepszac to co jest. Co wy na to ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej