Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
SKP - dyskusja o scenerii
miko22:
Myślałem, że @macius5991 pisząc:
--- Cytat: macius5991 w 29 Grudnia 2014, 22:37:14 ---a powinieneś tylko 2 x INSERT [...] Wszystko opiera się na złym podłączaniu do składu.
--- Koniec cytatu ---
ma na myśli, że tym przypadku jednak był i z tym problem, ale jeśli nie, to w sumie można już na bok skierować te posty, żeby nie zaśmiecać wątku.
Lokomotywownia:
Czy może mi ktoś poradzić dlaczego nie mam ST43 mimo, że ją ściągnąłem i rozpakowałem.
m4tyo:
Proszę o pomoc.
- Przeczytałem wszystko co tu zamieściliście by rozwiązać mój problem i niestety nie udało mi się;
Mianowicie sceneria owszem, wczoraj działała, ale dzisiaj, zaktualizowałem Rainsted i po uruchomieniu scenerii SU45 była bez tekstur, więc okej, pobrałem wszelkie paczki i pliczki które wymieniliście tutaj... I co? - Dalej mam niestety to samo, dla tej SUki nie ma tekstur, więc wczytuje sie z samą kabiną.
Dla sprawdzenia odpaliłem mapę całkowa, gdzie tam też używana jest SU, ale tam wszystko jest w porządku.
Maciej:
@m4tyo, kliknij "Sprawdź posiadany tabor" w Rainstedzie w zakładce "Tabor posiadany". Jeżeli nadal nie masz tekstury, to prawdopodobnie nie posiadasz w ogóle SU45-079 (dokładniej masz wpisy do scenerii, model, a usunęła Ci się tekstura). Pobierz stąd: http://eu07.pl/index.php?id=pobierz&post=tekstura-lokomotywy-su45-079 lokomotywę i zainstaluj. Powinno pomóc.
HTD:
Mam inny problem. Ruszam, dojeżdżam do pierwszej stacji, widzę S1. Z daleka, jak tylko go zobaczyłem, wciskam W. Nic się nie dzieje. Wciskam Shift+W, a nuż zadziała? Nic. No i tak sobie podjeżdżam do tego semafora, klikam "W" co jakiś czas i nagle bum - S10. To o co chodziło z rozkazem pisemnym "S"? No nic, dostałem S10 to jadę. Przejechałem przez rozjazdy, to myślę sobie, że trzeba wrócić po ten skład. Ale zwrotnice się nie przestawiają i nie da się tam podjechać. Wajch też nie zauważyłem, żeby coś przestawiać ręcznie. Co tam trzeba zrobić?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej