Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
SKP - dyskusja o scenerii
EP08_015:
Po wypakowaniu czystej paczki i instalacji wszystkich pathy z podmiana plikow i na końcu tej scenerii, wszystko działa prawidłowo i nie stwierdzam zadnych brakow w plikach tekstur.
Maciej:
Piter, sprawdź jeszcze w Rainsted w zakładce "Ustawienia" czy masz włączoną opcję "Zapisywanie przebiegu symulacji w log.txt". Jeżeli masz to zaznaczone, to log na pewno jest w głównym folderze Symulatora. Jeżeli nie masz tego zaznaczone, to zaznacz i wystarczy, że załadujesz scenerię i od razu ją wyłączysz. Log na pewno się wygeneruje. Natomiast errors - widzę, że korzystasz z dawnej wersji Rainsted (jest napis direction, a w nowych wersjach mamy azymuth). Z tego powodu może nie wygenerować errors. Jeżeli go nie będzie, to daj chociaż log. Może z tego coś się wyciągnie.
Tomaszek_Łódź:
--- Cytat: EP08_015 w 27 Grudnia 2014, 13:05:31 ---Po wypakowaniu czystej paczki i instalacji wszystkich pathy z podmiana plikow i na końcu tej scenerii, wszystko działa prawidłowo i nie stwierdzam zadnych brakow w plikach tekstur.
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam.
Lokomotywownia:
Pod scenerią quarkmce mam Tarniowo.
--- Cytat: Maciej w 27 Grudnia 2014, 12:13:16 ---Pod scenerią quarkmce.
--- Koniec cytatu ---
Gdzie szukać i gdzie wrzucić plik errors.txt. Sorki ale w niektórych sprawach jestem zielony i chodze jak dziecko we mgle.
--- Cytat: Maciej w 27 Grudnia 2014, 12:09:04 ---Wrzuć plik errors.txt.
--- Koniec cytatu ---
A ja nie wiem jak to odpalić. mogę prosić o pomoc. Rozpakowałem plik. Odpaliłem RAINSTED i nie ma tam SKP a chyba powinno być, chyba że się mylę. Gdzie szukac ?
Tomaszek_Łódź:
Panie zrób pan screena ekranu Rainsted z listą scenerii wszystkich i zapodaj tutaj jako załącznik.
Plik errors.txt masz w katalogu głównym Maszyny pod nazwą "ERRORS". Już dobitniej się nie da.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej