Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_10_14

<< < (34/78) > >>

Tomnord15:

--- Cytat: jochand w 14 Listopada 2014, 09:40:47 ---Tomnord15, teraz nie wywala WS na SBL271, misja Baltyk_interregio.

--- Koniec cytatu ---
Niestety moja poprawka nie rozwiązuje problemu, przy prędkości 160 km/h dalej wywala WS. Skoro kolega @Maciej poprawia sieć trakcyjną na Bałtyku to lepiej poczekać na jego poprawki zwłaszcza że będą dotyczyć całej sieci i i nie powinno wywalać WS-a przy prędkości 160 km/h. Przy tym feralnym przęśle naprężenia musiałbym dokładnie poprawić wysokość zawieszenia sieci na kilku słupach przed przęsłem. Bo okazuje się że przy v-160 km/h po poprawce wywala już w 2 miejscach, chociaż przy v-120 nie wywala wcale.

Maciej:
Nie martw się, bo poprawka, którą robię (właściwie to jest na wykończeniu - do przyszłego tygodnia do niedzieli powinna być dostępna na Forum) będzie zawierać usunięcie wywalania WS-a na całej linii (scenerii). Wszystko, co robię sprawdzam na ósemce przy prędkości ponad 160km/h (nawet - 180, bo da ją się tak rozpędzić). Wszystko, co zrobiłem do tej pory działa bez zarzutów. WS trzyma na całej linii.

Lelek:
Overload fuses on diesel locos are not working. It's possible to reach so high current, that needle goes out of ammeter.

HTD:
Właśnie zauważyłem w ostatnim patchu coś, co mnie zbulwersowało. Chodzi mianowicie o radio7.wav :) Jak można było ocenzurować jeden z lepszych komunikatów?! :) No ludzie! Ja sobie oryginał zostawiam.

Wokulski:
To już dawno zostało poprawione. Po drugie, długo wałkowany temat...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej