Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_10_14
youBy:
--- Cytat: HTD w 07 Listopada 2014, 23:18:18 ---Oprócz tego wygląda jakby hasler się zepsuł i strasznie zacina.
(.…)
Co do zacinania - nie rozumiem, render daje stabilne 60FPS-ów i wszystko chodzi płynnie. Za wyjątkiem wskazówki haslera.
--- Koniec cytatu ---
Tak ma być.
HTD:
--- Cytat: macius5991 w 07 Listopada 2014, 23:26:58 ---
--- Cytuj ---bo za każdym razem łamało mi obydwa pantografy.
--- Koniec cytatu ---
Gdzie? Warto zawsze dać jakieś współrzędne [F2] lub screeny.
--- Koniec cytatu ---
Gapa jestem. Przejadę dziś jeszcze raz i podam dokładne współrzędne. Czy zbierasz może dane o błędach trakcji i masz gdzieś jakąś listę? Mogę jechać trasa po trasie i sprawdzać. Np Zwierzyniec ED74 jest sprawdzony, na całej trasie (łącznie z żeberkiem) nie wyskakuje WS. Jeśli jakieś trasy są już objeżdżone i sprawdzone, dobrze gdzieś umieścić listę sprawdzonych, żeby nie sprawdzać dwa razy tych samych.
Irek_Wd:
W u-boocie jest stary sygnał odjazdu, dźwięki drzwi wstawione od normalnego EN57, a do tego przy podmianie jakiegokolwiek składu na EN57-2000 wyskakuje "Player train init failed". Nawet na "td". Tutaj nasuwa się podwójne dlaczego. Dlaczego są wstawione takie, a nie inne dźwięki pomimo publikacji nowszych i dlaczego tak się z U-bootem dzieje?
AK2012:
W przypadku EN57-2040 potwierdzam: przy ładowaniu wyświetla się błąd "Player train init failed", jednak w jednostce EN57-2009 wszystko jest normalnie. Jeśli chodzi o dźwięki, to u mnie w obu EZT są poprawne.
Ra:
--- Cytat: Irek_Wd w 08 Listopada 2014, 12:35:51 ---przy podmianie jakiegokolwiek składu na EN57-2000 wyskakuje "Player train init failed".
--- Koniec cytatu ---
Zgaduję, że wstawiłeś wszystkie 3 człony z tą samą nazwą.
--- Cytat: Irek_Wd w 08 Listopada 2014, 12:35:51 ---Dlaczego są wstawione takie, a nie inne dźwięki pomimo publikacji nowszych
--- Koniec cytatu ---
Bo nie dopilnowałeś tego? Maszynę tworzą i składają tacy użytkownicy, jak Ty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej