Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_10_14

<< < (21/78) > >>

wołodyjowskiIC:
Natomiast ja mam problem z Bałtykiem wersją letnią  EP08-013,gdy dojeżdżam do semaforu wzkazującego  sygnał S1 łamią mi się pantografy.

Krzysiek1982:

--- Cytat: fuji8 w 03 Listopada 2014, 09:51:59 ---Zgłaszam że teraz w tamarach - dokładniej w TEM2U nie działa hamulec pomocniczy i główny zamiast haslera, wskazówka od zbiornika gł. wariuje po tym, jak główny dam w nagły.

--- Koniec cytatu ---

Mi w TEM2U-277 hamulce i hasler działa normalnie, natomiast nie działa zmieniacz hamowności, ale nie wiem czy TEM2 posiada przestawiacz hamulca.
  Dodano: 03 Listopada 2014, 19:20:03
--- Cytat: wołodyjowskiIC w 03 Listopada 2014, 18:56:59 ---Natomiast ja mam problem z Bałtykiem wersją letnią  EP08-013,gdy dojeżdżam do semaforu wzkazującego  sygnał S1 łamią mi się pantografy.

--- Koniec cytatu ---

Trzeba opcjach wyłączyć łamanie pantografów, gdzieś w pomocy jest to opisane.

Stele:
Nie wyłączyć łamanie tylko poprawić. W tym patchu wszystkie scenerie powinny mieć poprawną sieć, a przynajmniej niełamiącą. Errors proszę i upewnij się, że na pewno masz wszystkie patche.

EP08_015:
Nie stwierdzam połamania pantografu. Jedynie to stwierdzam jednorazowe wyrzucenie WS oraz brak tekstur dachow na niektórych kamienicach. Misja ukonczona bezproblemowo.

Maciej:
Na Bałtyku rzeczywiście w niektórych miejscach wywala WS-a. Jak kiedyś jechałem ósemką (patch 10.2014), to również mi połamało pantograf. Nie pamiętam, w którym to było dokładnie miejscu, więc jutro przejadę się po tej linii i sprawdzę. Aktualnie zajmuję się siecią na Bałtyku. Dodaję m.in. sieć za Alakowicami (coś podobnego jak zrobiłem na mocznikach-popych). Postaram się poprawić również to wywalanie WS-a i ewentualne łamanie pantografu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej