Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_08.14
selsyn:
--- Cytuj ---Poproszę o plik dat z tego przejazdu.
--- Koniec cytatu ---
Wygenerowałem plik data dla en57-837ra. Co dziwne, problemy z hamulcem w tym przejeździe nie powtórzyły się, działały wręcz wzorowo. Miałem z nimi problemy w tej scenerii już wcześniej i przedostatnim razem, czego dowodzi wcześniejszy plik log (użycie klawiszy). Czy mógł mieć na to wpływ, zapis parametrów fizycznych? Wcześniej miałem wyłączony. Czy symulator korzysta z tych zapisów w czasie rzeczywistym?
Irek_Wd:
@Stele, Co ciekawe mam wszystkie dźwięki z tamtego tematu. Czyżby Patch coś namieszał?
Sawi:
No wychodzi na to, że patche to zło.
selsyn:
--- Cytuj ---No wychodzi na to, że patche to zło.
--- Koniec cytatu ---
Nieprawda, patche to samo dobro. To rozwój, nowe pomysły, poprawki starego, wprowadzanie małymi kroczkami nowego. Już nie mogę się doczekać kolejnego. Nawet nie wiesz w jakich emocjach czyta się zmiany które zaszły od poprzedniego patcha, a potem testy. To jest piękne, to co robicie. Wasz trud i czas, poświęcenie, wyrzeczenia. Ja to doceniam i wieeeelki szacun.
UAZownik:
Kilka bugów wyłapanych na L61_2osobowy2 z podmianą kibla na ED72-012.
- Hasler nie działa, wskazówka cały czas martwo stoi na 60, co ciekawe po włączeniu podświetlenia zegarów ożywa i chodzi tak jak powinna.
- Latarnie anglików w końcu pokazują drogę przebiegu, jednak stały się pół-niewidzialne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej