Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_08.14

<< < (2/52) > >>

mac140:
W et22-2009 nie działa prędkościomierz analogowy-wskazówka się nie rusza. Cyfrowy w komputerze działa ok.

Joachimowicz:

--- Cytuj ---Usunięcie szczekania przy otwieraniu drzwi
--- Koniec cytatu ---

Nie dość, że usunięto szczekanie, to przy okazji (u mnie) w ogóle nie ma żadnego dźwięku przy otwieraniu drzwi.

chyzy17:
A u mnie to szczekanie dalej jest. W sumie jest jak było.

Stele:
Które mmd? A przynajmniej numer i kabina kibla. Może coś przeoczyłem.

Nieruchome wskazówki prędkościomierza to efekt użycia animacji cyfrowego tam gdzie jej być nie powinno. Muszę trochę pomyśleć jak to naprawić.
Jest błąd w exe. Prędkościomierz analogowy nie animuje się jeśli istnieje też cyfrowy. Załączam prowizoryczną poprawkę Edka. Nocna wskazówka jest widoczna cały czas a dzienną usunąłem.
http://eu07.pl/userfiles/23180/priv-ed72.7z

Kabina 303e_b wymaga wygenerowania e3d z nowych t3d i podmiany mmd. Jeszcze nie patrzyłem jak to działa. Działa dobrze. Coś mieszacie u siebie. Błąd wynikał ze złego wyświetlania półprzezroczystości w trybie VBO.

chyzy17:

--- Cytat: Stele w 20 Sierpnia 2014, 10:27:00 ---Które mmd? A przynajmniej numer i kabina kibla. Może coś przeoczyłem.

--- Koniec cytatu ---

A jednak jakiś problem z podmianą plików był. Faktycznie, jak kolega wyżej pisał, brak dźwięku otwierania drzwi. A jednostka to np. en57 - 837, 6baII.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej