Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_08.14

<< < (9/52) > >>

chyzy17:
Wybacz, ale nie śledzę każdego postu w każdym temacie. Wystarczyło dopisać w pierwszym poście tego tematu info i by nie było problemu.

Jaco:

--- Cytat: Quark-t w 23 Sierpnia 2014, 10:10:19 ---Drobna informacja - czysta paczka + patche 04, 05, 06 i 08 + aktualizacja Rainsted = nie ma problemów z działaniem symulatora, brakami w starterze etc. (nie mówię o błędach wewnątrz symulatora). Tak dla jasności "czy to działa".

--- Koniec cytatu ---

Hmmm, wzbraniałem się wcześniej do instalacji patch'y, bo raz mi się tak namieszało przy "04", że hej. Obecnie na czystą paczkę 08_13 wrzuciłem patche 04, 05, 06 i 08 i póki co nie widzę problemów. Swego czasu monitowałem, że nie widać smugi świateł na "ciemnych" sceneriach. OK, idziemy w realizm, ale nadal będę się upierał, że przy wielu "ciemnych" sceneriach przydałyby się te smugi, bo szczerze mówiąc torowisko przed lokiem jest mało widoczne.

Benek:
No i tak zostanie, bo żeby zrobić porządne oświetlenie, to trzeba przewrócić cały symulator do góry nogami, a w tej chwili, to parę osób pracuje nad symulatorem, a reszta tylko czeka na kolejne paczki. To się nie zmieni przez najbliższe lata, tak uważam.

Jaco:
OK, rozumiem i akceptuję informację! Nie jestem programistą, ale wiem, że każdy "bajer" to kupa pracy osób znających się "na rzeczy". MaSzynka przez ostatnie 10 lat i tak przeniosła wielu użytkowników w "inny realny świat". Martwię się tym, że wiele młodych osób traktuje "MaSzynę" jako... grę. Tragedia!

Irek_Wd:
Symek sypie się po starcie. Miałem testować otwieranie drzwi w punkach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej