Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_08.14

<< < (51/52) > >>

RUDEK:
Zrobiłem tak jak mi poradziłeś, ale za wiele to nie pomogło i nadal jest to samo.

Maciej:
Dziwne. Z Twoich wszystkich wiadomości wynika, że problemy masz tylko ze zwrotnicami w tym miejscu. Tu zwrotnice są oznaczone jako "rkpd", a w innych jako "rozkrz34r150". Więc karty graficzne masz raczej OK, ale na wszelki wypadek wyślij swoje pliki rkpd.inc, wzk.E3d, wzk.dds, i .scm tego scenariusza. Jeżeli okaże się, że u mnie to działa, to prawdopodobnie masz coś nie tak z kartą graficzną.

Lelek:
In przejazd2tre60ss8.inc file are probably bad events:

--- Kod: ---event (p1)_zamykaj multiple 0.0 none (p1)_stop1 (p1)_stop2 (p1)_0_sygn1 (p1)_0_sygn2 (p1)_rog1on (p1)_rog2on (p1)_sem_distmem_vmax (p1)_zamykajcd endevent
event (p1)_zamykaj multiple 0.0 none (p1)_bell1on (p1)_bell2on endevent
--- Koniec kodu ---
In scenario where is used this file, crossroad is not working and errors.txt reports duplicaded (p1)_zamykaj event.
Correct code should be probably that:

--- Kod: ---event (p1)_zamykaj multiple 0.0 none (p1)_stop1 (p1)_stop2 (p1)_0_sygn1 (p1)_0_sygn2 (p1)_rog1on (p1)_rog2on (p1)_sem_distmem_vmax (p1)_zamykajcd endevent
event (p1)_zamykajcd multiple 0.0 none (p1)_bell1on (p1)_bell2on endevent
--- Koniec kodu ---

RUDEK:
@Maciej sorki, że dopiero teraz odp ale miałem urwanie głowy i nie bardzo miałem jak to zrobić wcześniej. Poniżej link do w/w plików. Pozdrawiam.
http://eu07.pl/userfiles/8178/priv-mosz.7z

kamil1306:
Rozkład dla ET22-256 na letnim Bałtyku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej