Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_08.14
Wokulski:
--- Cytat: Sawi w 12 Października 2014, 15:14:27 ---Tylko nadal nie rozumiem w jakim celu jest ta zamiana? Czemu ma to służyć?
--- Koniec cytatu ---
Przeczytaj sobie E-1, które będzie obowiązywać od 1 grudnia 2014 roku. W27 będzie wskaźnikiem do odwołania. Z realiów wygląda to tak, że gdy dana stacja nie wprowadzi nowych wskaźników to płaci karę pieniężną. Skoro idziemy z symulatorem do przodu ku realistyczności to uważam, że wprowadzenie nowych, aktualnych rzeczy jest jak najbardziej poprawne.
Sawi:
Chłopie ja nawet nie mam na to zbytnio czasu i warunków póki co. Dzięki za objaśnienie. Zatem działajcie w tym temacie.
mechatronik:
--- Cytat: Woku w 12 Października 2014, 15:39:05 ---Z realiów wygląda to tak, że gdy dana stacja nie wprowadzi nowych wskaźników to płaci karę pieniężną.
--- Koniec cytatu ---
Że jak? Kto Ci takich bzdur naopowiadał? Ten sam co chciał wzywać komisję do semafora z sygnałem stosowanym do odwołania? :-D
Wokulski:
Instruktorzy w Krakowie :D
Irek_Wd:
--- Cytat: Woku w 12 Października 2014, 15:39:05 ---
--- Cytat: Sawi w 12 Października 2014, 15:14:27 ---Tylko nadal nie rozumiem w jakim celu jest ta zamiana? Czemu ma to służyć?
--- Koniec cytatu ---
Skoro idziemy z symulatorem do przodu ku realistyczności to uważam, że wprowadzenie nowych, aktualnych rzeczy jest jak najbardziej poprawne.
--- Koniec cytatu ---
Z mojej strony: Skoro tak, to może by tak zrobić jakąś "historyczną" wersję jakiejś scenerii ze wskaźnikami ze starszych wersji przepisów E-1?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej