Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_08.14

<< < (37/52) > >>

lukasn26:
Czy to jest normalne że nie mogę zainstalować do Maszyny 08.14 żadnych dodatków, bo dawno nie grałem w MaSzynę i np. otwieram z dwukilku, próbowałem też upuścić na otwarte okno i na ikonkę, otworzyć za pomocą Rainsted np. ET41 albo ST43, pokazuje 33,33%, klikam Pobierz paczkę, wyświetla się okienko Pobieranie pliku xxx, klikam Instaluj paczkę, pokazuje się to samo okienko co przed chwilą i 33,33%. Robię to samo ale bez rezultatu.

Maciej:
Jeżeli jest to instalacja poprzez skrypt, to zrób wszystko zgodnie z tym: . U mnie wszystko instaluje się prawidłowo. Jeżeli chodzi o paczki (7 Zip lub archiwum WinRARa), to wypakuj je do głównego folderu Maszyny. Następnie kliknij "Sprawdź posiadany tabor" w programie Rainsted w zakładce "tabor posiadany". Nie zapomnij o przeczytaniu pliku informacyjnego .txt.

Sawi:
Ehhh ludzie dostajecie prawie, że na tacy i jeszcze kombinowanie. Nie ma potrzeby dogrywać w/w pojazdów gdyż każdy wychodzący patch jest uzupełniany o nowo wydane dodatki. Wiadome nie zawsze się uda wszystkiego dopilnować (jak np te dźwięki do ezt), ale na pewno jamnik i rumun są. Więc nie trzeba ich ponownie instalować.

Ra:
Jeśli raport z instalacji pokazuje mniej niż 100%, to trzeba zamknąć to okienko, a następnie pokaże się lista plików ze stanem ich zainstalowania. OIDP kolorem zielonym są oznaczone zgodne parametry, a czerwonym to, co zainstalowało się źle.

lukasn26:
Wszystko gra, nie kliknąłem Sprawdź tabor.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej