Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_08.14

<< < (28/52) > >>

AtapiCl:
Przeczytaj raz jeszcze to, co napisałem. Dokładnie to:

--- Cytat: AtapiCl w 23 Września 2014, 18:08:51 ---Podstawowy obraz jest spełniony (czyli pomarańczowe światło nad białym). Ilość komór nie ma znaczenia, jeśli zgadza się kolejność tego, co jest wyświetlane.

--- Koniec cytatu ---

Ponadto w instrukcji sygnalizacji ludzie często gubią się na obrazkach nie czytając części opisowej. Ie-1 o obrazie sygnału Sp 1 mówi:

--- Cytuj ---Dwa światła w pionie: dolne - białe, górne - pomarańczowe
--- Koniec cytatu ---

Widzisz gdzieś tu jakąś wzmiankę o innych komorach, światłach, cokolwiek? Nie? A wg tego opisu obraz jest spełniony? Tak? No więc o to chodzi ;)

dodulec:
Spoczko :). Czyli nie uznawać tego za błąd? (pytanie retoryczne)
Ale w razie "W" sprawdź u siebie. Wydaje mi się, że to nie było docelowe, bo tak wcześniej nie było.

Wokulski:
Jadąc na M08.13 ze wszystkimi patchami, oraz na EXE z paczki, zauważyłem, że brakuje wajch do przestawiania zwrotnic na scenerii manewrowej elektrociepłownia_dobre. Idzie przestawić zwrotnicę, ale brak właśnie ''wajch''. Niech ktoś to sprawdzi, bo nie przypominam sobie, żeby w poprzednich paczkach czegoś tam brakowało.

Stele:
Brakuje pięciu egzemplarzy modelu prawej wajchy. Jednak pobieżnie oglądając ince nie widzę błędu, a plik mam gdzie być powinien.

Wokulski:
Ale jeśli ich brakuje to znaczy, że coś jednak nie funga jak powinno.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej