Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_08.14
EP08_015:
Te dwie paczki problem rozwiazuja. Pewnie je przeoczyłem. Sceneria działa.
AK2012:
Witam. Robiąc sobie przejażdżkę po Linii 053 służba 4 night zauważyłem dwie rzeczy. Po pierwsze: robotnicy na wyjeździe z Sandomierza w ogóle nie reagują na sygnał "baczność". Dopiero gdy byłem 10 metrów od nich i ostatni raz dałem Rp1 łaskawie się ruszyli, szkoda że za późno. Druga sprawa, to na trasie znajdują się wskaźniki za blisko torów i wchodzące w skrajnię. Przesunięciem wskaźników z chęcią mogę się zająć. Jeśli ktoś na tej trasie znajdzie wskaźnik wchodzący w skrajnię, proszę, niech tu napisze i da screen'a gdzie się taki znak znajduje.
Pozdrawiam.
Stele:
--- Kod: ---node -1 0 rp1 eventlauncher -18464 0 50707 300 a 0 odsunac_sie odsunac_sie end
--- Koniec kodu ---
Zdarzenie zabezpieczające jest w ostatnim torze przed rozjazdem za którym stoją jako event kierunkowy.
Wskaźniki możesz odsuwać. Mi się niedobrze robi jak myślę o dłubaniu w multiplikowanej naście razy l053, choć bardzo ją lubię.
lukasn26:
Ja zauważyłem że na stacji Całkowo na Bałtyku wskaźnik W4 wchodzi w lokomotywę. Jechałem od Bałtyku Plaża.
Sawi:
Mam zrobione poprawki na to. Jak tylko się do nich dostanę, to umieszczę na repo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej