Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_06.14
jarząbek019:
Służba "moczniki_cargo" na EU07 do stacji na której zabieramy ładowny skład jest w porządku. Na marginiesie na szlaku brakuje SHP i kilometrów.
UAZownik:
Odpaliłem wczoraj misję Bałtyk (towarowy, byka podmieniłem na najnowszą ET41), start odbył się bez problemów, patyki się podniosły etc. Wszystko pięknie ładnie, tylko gdy po ujechaniu kawałka spojrzałem na loka z zewnątrz - patyki były w dole. Woltomierz wskazywał napięcie, lok dalej miał prąd na silnikach, nie wywaliło WS. Patyków nie dało się podnieść, choć przednie nie były połamane. A skład jak gdyby nigdy nic jechał normalnie dalej.
Dwa screeny na dowód. Log.txt niestety już nadpisałem inną służbą.
Ra:
--- Cytat: Lelek w 07 Lipca 2014, 19:41:22 ---There are still not included Tolein's English subtitles,
--- Koniec cytatu ---
Were added in patch_MaSZyna_04.14.7z. Patches are incremental, you need to unpack all 3 in chronological order.
UAZownik:
Sceneria Manewrowo3 ma jakiś błąd, po wyjeździe pośpiecha exe cały czas próbuje bezskutecznie odpalić eventy. Poznikało też kilka napędów zwrotek za szopą.
Stele:
Wg loga wykrywa brak t3d (inc ma parametr modelu z jawnym rozszerzeniem) ale zaraz potem loguje e3d. W starszych paczkach były tam latarnie? Dłubałem tam przedwczoraj i napotkałem jeszcze inne błędy. Scenariusz jest jednak tak napisany, że nie sposób się ogarnąć w tych wszystkich warunkach i chyba prościej byłoby go napisać od nowa z użyciem aktualnych rozwiązań.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej