Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_06.14

<< < (9/26) > >>

AK2012:
Dzisiaj jadąc na Krzyżowej tym 14 wagonowym "Bursztynem" 4 razy wywaliło WS. Niestety nie zrobiłem screenów, ale mniej więcej pamiętam, że pierwszy raz wywaliło tuż przed Chełminowem, drugi raz tak samo przed samą stacją Drawowo, a 2 następne na szlaku Drawowo - Markowo Górne.

EP08_015:
Bo nie daliście informacji w pierwszym poscie które scenerie maja poprawiona siec. Mi się tez wydawalo ze l061 ma poprawiona siec. Na lukach patyki spadają z sieci na l061.

Sawi:
Nie dałem? Ciekawe:

--- Cytat: Sawi w 06 Lipca 2014, 02:55:40 ---- poprawki od @miko22 dla scenerii Moczniki (dotyczą one scenariuszy moczniki_en57, moczniki_ep08, moczniki_cargo, moczniki_et22 i moczniki_eu06_eu07. Z czego na razie na EU06)

--- Koniec cytatu ---

EP08_015:
Jak chcecie w miare normalnie pojezdzic to wylaczcie lamanie pantografu z poziomu startera. Niestety wywalania ws-a nie da się ominąć do czasu poprawienia wszystkich scenariuszy a to potrwa bardzo duzo czasu, z zalozenia poprawione powinno być już przy tej paczce o czym pisal RA, niestety nie jest. Na baltyku ws wywala na każdym sekcyjnym i każdym ciaśniejszym luku. Na l61 na każdym ciasnijszym luku. Podobna sytuacja na l053.

AK2012:
W misji l61+l144_tlk wywala WS na tym łuku za Lublińcem, gdzie jest ograniczenie do 30 km/h.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej