Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Czas w Symulatorze
piotpal:
Witam! Mam pytanie, właśnie tworzę dosyć realistyczną scenerię. Chciałbym wykorzystać realistyczny rozkład jazdy. Mam go pod ręką, ale czy ktoś wie, jak zmienić czas w Maszynie? Chodzi o to, że jak pociąg ma odjazd o 14.00 to przecież nie można kazać czekać komuś za kompem 3 godziny. Co trzeba zrobić, aby zegar zaczął po wczytaniu pokazywać inną godzinę niż 10:30? Pozdrawiam. Piotpal
kruger:
--- Cytat: "piotpal" ---Witam! Mam pytanie, właśnie tworzę dosyć realistyczną scenerię. Chciałbym wykorzystać realistyczny rozkład jazdy. Mam go pod ręką, ale czy ktoś wie, jak zmienić czas w Maszynie? Chodzi o to, że jak pociąg ma odjazd o 14.00 to przecież nie można kazać czekać komuś za kompem 3 godziny. Co trzeba zrobić, aby zegar zaczął po wczytaniu pokazywać inną godzinę niż 10:30? Pozdrawiam. Piotpal
--- Koniec cytatu ---
A nie mozesz po prostu w rozkladzie cofnac czas o te 3h ?
piotpal:
O to chodzi, że chciałbym przeprowadzić realistyczną symulację obejmującą całe 24 godziny.
wasyl:
Witam!!!
Zapomnij o symulacji 24 godziny na dobe :). Ciekawe jaki komp by to obsłużył - no chyba, że jedne skład będzie jeżdził na dobę ;).
Jest inne wyjście - wybierz te pociągi które jadą o 10:30 rano lub 10:30 wieczór - żaden problem :).
kruger:
--- Cytat: "piotpal" ---O to chodzi, że chciałbym przeprowadzić realistyczną symulację obejmującą całe 24 godziny.
--- Koniec cytatu ---
Nie widze wiekszego sensu w tym, skoro i tak symulator nie obsluguje calych 24h czasu (noc, poranek itp)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej