Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch MaSzyna_05.14
Sawi:
--- Cytat: pele w 06 Czerwca 2014, 06:13:15 ---U mnie występuje następujący problem: nie mogę ruszyć ET22-2009. Problem polega na tym, że po wrzuceniu pierwszej pozycji wywala nadmiarowy, dzieje się to momentalnie. Problem ten występował na poprzednim i obecnym patchu.
--- Koniec cytatu ---
Poprawka pojawi się w czerwcowym pack patchu.
Tomnord15:
Na scenerii Quark zauważyłem drobne błędy związane z rozmieszczeniem słupków kilometrażu. Jednak bardzo okazale prezentuje się nowy tor z podsypką i nowe wysięgniki. Świetna sceneria.
Sawi:
Poprawka to nie o tyle błędy, tylko po prostu tam był poprzednio umieszczony tor.
Ra:
To miejsce jest do gruntownego poprawienia po głębokim przemyśleniu. Wcześniej tam były ostre łuki odwrotne z przechyłką wykraczającą poza wartość dopuszczalną. Aby przyspieszyć jazdę pociągów wyprostowałem łuki i usunąłem ograniczenie, po czym się okazało, że jeszcze dodatkowo muszę spłaszczyć teren. Dopiero później sobie uświadomiłem sens zastosowanej tam konstrukcji. Obecnie sensowne słupki kończą się kawałek za Mydelniczką, a na przerobienie czeka południowa głowica Wielkiego Kaca oraz stacyjka Wielki Kac Dolny. Jak będę już miał koncepcję na ich przerobienie, to będę mógł ustalić, co ma być dalej. Robienie profili pionowych wychodzi mi już całkiem dobrze.
darekocur:
Wyjazd na szlak, rozpędzałem skład za przejazdem.
Jeżeli to spadek napięcia, mogłem od nowa uruchomić elektryke i ruszyć, ale odruchowo wyłączyłem symulacje, ponieważ stwierdziłem że to znowu ten sam błąd.
Jak wyjadę kilka minut później, rogatki są w górze czasem i zamiast rozpędzać trzeba zwalniać do 15km/h.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej