Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch MaSzyna_05.14
Stele:
W ET-42 nie działa hamulec ED. Dźwignia bocznikowania się cofa, nastawnik kręci się do tej którejśnastej pozycji, zamykanie styczników słychać, ale skutków elektrycznych brak.
Dodatkowo wskazówka woltomierza sieci trakcyjnej nie wyświetla się po starcie symulacji. Po jakimś czasie pojawia się latając po całym zakresie i stabilizuje na właściwej działce. Napięcie jest od dotknięcia patykiem drutu. Członu B nie sprawdzałem.
Wpis loka:
node -1 0 ET42-021-A dynamic PKP\ET42_V2 112E-021-A 112E-A 0 headdriver 63 0 enddynamic
node -1 0 ET42-021-B dynamic PKP\ET42_V2 112E-021-B 112E-B 0 nobody 0 0 enddynamic
Dodaję jeszcze .fiz, choć nie przypominam sobie bym cokolwiek dłubał przy fizyce.
selsyn:
Misja "Linia 61 Regio" nie do skończenia. Problem jest taki, że w Blachowni zostaję na peronie bez możliwości kontynuowania jazdy (następny semafor na czerwono). Jakieś pół kilometra dalej, na tym samym torze stoi sobie opuszczona drezyna, silnik wygaszony, nikogo w pobliżu. Pewnie poszli na piwo, po pół godziny czekania, też poszedłem. Nie wiem czy problem jest w związku z nowymi patchami czy jakiś inny. Jeżeli admin uzna za stosowne, to proszę przenieść do "Pomoc doraźna". Przesyłam loga.
Pawel T.:
"L053_Cargo_Part-1" nie do skończenia. Po podpięciu się do SM42 i wciśnięciu Shift + 1 SM42 nie startuje. Po przejściu do niej za pomocą F5, wystartowaniu jej ręcznie i powrocie do kabiny ET41 SMka rusza. Zaraz za mostem następuje hamowanie nagłe i kolizja z ET22 z przeciwka z połamanymi pantografami.
pele:
@selsyn: zmień tą drezynę na lokomotywę spalinową, u mnie pomaga.
PanMechanik:
--- Cytat: Pawel T. w 28 Czerwca 2014, 22:00:18 ---"L053_Cargo_Part-1" nie do skończenia. Po podpięciu się do SM42 i wciśnięciu Shift + 1 SM42 nie startuje. Po przejściu do niej za pomocą F5, wystartowaniu jej ręcznie i powrocie do kabiny ET41 SMka rusza. Zaraz za mostem następuje hamowanie nagłe i kolizja z ET22 z przeciwka z połamanymi pantografami.
--- Koniec cytatu ---
Było o tym na forum, w tej misji należy wykonać wszystko zgodnie z opisem, inaczej takie kwiatki są, przeczytaj dokładnie opis misji i spróbuj ponownie. Ja na najnowszym patchu i exe 20 minut temu tę misję ukończyłem z powodzeniem, działa 100%
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej