Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch MaSzyna_05.14

<< < (21/30) > >>

Interesant:
Tak trochę z innej beczki, ja się na montażu sieci nie znam, ale dla tej osoby co weźmie się za sieć w Bałtyku informacja: Na  dwójce (i chyba jedynce też) po łuku na moście/wiadukcie przed wjazdowym do Alkowic sieć trzeba przesunąć na prawo (patrząc w kierunku do Alkowic) lub zamontować wskaźniki WE1 WE2 i WE3a WE3b ;-)

3rs:
Nie wiem czy już problem był omawiany, ale l053_calkowo-sluzba-tlk jest niegrywalna u mnie z tego powodu, że Ep09 ze składem, do którego mam się podczepić przejeżdża obok mnie ze złamanymi patykami, zatrzymuje się na stacji, dostaję zezwolenie na wjazd na manewrowym (to samo Ep, która się nie odpina) i w tym momencie można powiedzieć, że moja służba się kończy :|

Tomnord15:
@3rs wychodzi na to że nie pobrałeś poprawki sieci trakcyjnej z tego tematu.

http://eu07.pl/forum/index.php/topic,25508.msg377726.html#msg377726

Lub patcha 05.14.

Interesant:
Może by doraźnie wprowadzić na czas przed poprawą sieci na wszystkich sceneriach bloczek rozkazów "O" z komentarzem: Ograniczenie prędkości po torze X od kilometra Y do kilometra Z do np. 5km/h z powodu uszkodzonej sieci lub "S" jazda od kilometra Y do kilometra Z odbędzie się przy opuszczonych pantografach. ;-)

Sawi:
Najrozsądniej to zamiast wypisywać o tym za przeproszeniem cholernym łamaniu pantografów ( bo ileż to można i ile jeszcze) wziąć się do roboty i zacząć samemu coś robić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej