Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Przody kabin SM31.
up5358:
Darek, pewnie o coś takiego, jak w moim załączniku. Tylko obie części na jednym zdjęciu jako całość.
Gdyby jeszcze 31-167 stała na Krakowie Prokocimiu Towarowym (PrC31 tor 401 lub 403) to bym mu te drzwi sfotografował smartfonem. Jednak Cargo wyciągnęło ją z trupiarni i posłało do Czerwieńska na rewizję.
Sawi:
--- Cytat: Woku w 03 Maja 2014, 22:02:56 ---Nowy model SM31? Od @kudłacza?
--- Koniec cytatu ---
Tak. Nie. Co z jego modelem nie wiem. Pisałem do niego PW i na maila. Cisza jak makiem zasiał. Więc powróciłem do dłubaniny przy tym, który zaczęliśmy z Patrykiem.
adsim:
@Ctl chyba jeszcze robił SM31, z nim się nie kontaktowałeś?
Wokulski:
Jak coś mam zdjęcia kabiny poglądowe SM31 które chyba nawet Ci wysyłałem kiedyś. Jak coś to pisz, to wyślę albo udostępnię.
Sawi:
Wojtuś mam te fotki spokojna rozczochrana. Brakuje parę wymiarów, ale już poszło PW do @Kawu. Swego czasu pomierzył dla mnie większość elementów kabiny na perfect. Za co bardzo dziękuję. Jak to @matek 123 stwierdził jest miodzio :).
--- Cytat: adsim w 03 Maja 2014, 22:50:06 ---@Ctl chyba jeszcze robił SM31, z nim się nie kontaktowałeś?
--- Koniec cytatu ---
Pisałem jakiś czas temu w sprawie EM10. Zależy kiedy ją robił, bo jak dawno to mógł już ją nieco nadgryźć ząb czasu. Z tego co mi wiadomo szykuje się sporo tekstur, ale bez fot tych przodów to może być fest druciarstwo jak to określił szogunaisty heh.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej