Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch MaSZyna_04.14

<< < (12/43) > >>

ST44-003:
Tak zwany test styczników liniowych na 303E. Owszem, lampka od Styczników Liniowych gaśnie gdy w przewodzie jest zero, ale po wyluzowaniu lokomotywy (i w dalszym ciągu zgaszoną lampką od styczników liniowych) 303E robi rozruch. Chyba, że to nie było poprawiane, to wszystko jasne :)

Dobra, coś jest nie tak. Każdym elektrowozem tak ruszyłem.

Marconi:
Wskaźniki W4 i W4n są odwrócone o 180°.

Edit:
Mój błąd. No cóż skleroza nie boli... Jeżeli można, post na bocznicę.

Ra:
Nie potwierdzam, na TD i na Quarku W4 wyświetlają się prawidłowo.

Niebugoclaw:

--- Cytat: ST44-003 w 01 Maja 2014, 18:10:31 ---Tak zwany test styczników liniowych na 303E. Owszem, lampka od Styczników Liniowych gaśnie gdy w przewodzie jest zero, ale po wyluzowaniu lokomotywy (i w dalszym ciągu zgaszoną lampką od styczników liniowych) 303E robi rozruch.

--- Koniec cytatu ---
Stycznik rozrządu AC1 nie załącza liniowych poniżej 4,1atm w PG.

klimczok_mk:

--- Cytat: AK2012 w 01 Maja 2014, 15:53:47 ---Linia61_pospieszny: ledwie ruszyłem, a już po patyku. A podobno trasa była poprawiona.

EDIT: Chyba wrócę do MaSzyny_08_13. Szanuję Waszą pracę nad tym patchem, ale jednak moim zdaniem wydano go za wcześnie.

--- Koniec cytatu ---
To jest wydane w celu takim, aby inni użytkownicy bez jakichkolwiek aspiracji do pracy w końcu zaczęły coś robić. Bo tekstury i modele lokomotyw to nie wszystko. Jak nie poprawimy wspólnie sieci trakcyjnej to nie będzie nawet na czym jeździć.

"Jakich kol wiek"? Popraw to.
adsim

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej