Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
EP07-200X spółki Przewozy Regionalne. Potrzebne materiały.
Sawi:
Zatem dogadajcie się między sobą, bo ja na pewno nie wydam tego dodatku bez kabiny. Jasne mógłbym to wydać z kabiną EU07-15XX, ale chcę by była to kabina niejako dedykowana, a nie na zasadzie kopiuj wklej. Wiem, że są podobne, ale mimo wszystko różnią się paroma detalami, i właśnie o nie mi chodzi. Co prawda nie ja jestem autorem pomysłu i wcale tego nie ukrywam by nie było, ale uważam że szkoda by było żeby się to zmarnowało. Jeśli autor tekstury będzie miał ochotę niech ją wyda. Mnie nic do tego i nie widzę w tym problemu. Stąd potrzebny jest teksturowiec.
kamil1306:
Ja Cię rozumiem, ale to nie ode mnie zależy. Bez tego papierka nie będę wchodził. Pewnie bez tego będzie ciężko wejść po prostu. Musi być ta zgoda. @macius5991 powinien wiedzieć coś w tej sprawie. Zagadaj do niego.
Sawi:
Kamil nie będę do niego zagadywał. Bywa na forum to sam zobaczy.
--- Cytat: Sawi w 26 Października 2014, 09:33:38 ---Zatem dogadajcie się między sobą,
--- Koniec cytatu ---
hanys:
@kamil1306 spróbuj do końca starego rozkładu to ogarnąć. Bo od grudnia połowa IR wylatuje więc nie będzie już okazji może złapać akurat w Lublinie.
kamil1306:
To mam po prostu się zapytać na peronie czy nie wpuści bo chce fotki pstryknąć? Nie uda się:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej