Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Programy na użytek symulatora. [szczawik]
szczawik:
W .fiz błędów nie stwierdziłem, natomiast Starter nie sprawdzał katalogu i brał pierwszy .fiz o podanej nazwie. Wykonałem poprawkę.
Link do paczki: https://eu07.pl/userfiles/7492/130520.zip
@Hubertnator23 nie spotkałem się z takim błędem, jeszcze przed wysłaniem posta zostawiłem włączony starter w tle na pół godziny po czym edytowałem skład bez błędów.
Jakub_Private:
Prosiłbym o zmianę wybierania taboru w “magazynie” na wzór aplikacji Rainsted. Czyli o to że wybór rodzaju taboru, modelu i tekstury był obok siebie jak w Rainsted ponieważ aktualne ułożenie wybierania taboru jest nie komfortowe w użytkowaniu m.in. dlatego, że “okienka” się wysuwają a następnie “znikają” a przy wysunięciu zasłaniają inne opcje. (Mam nadzieję że udało mi się zrozumiale wytłumaczyć)
Hubertnator23:
--- Cytuj ---@Hubertnator23 nie spotkałem się z takim błędem, jeszcze przed wysłaniem posta zostawiłem włączony starter w tle na pół godziny po czym edytowałem skład bez błędów.
--- Koniec cytatu ---
Czyli coś z moim RAMem? Jeszcze sprawdzę dokładnie pod jakimi warunkami występuje to okienko.
Turbokibel:
--- Cytat: Jakub_Private w 14 Maja 2020, 14:00:24 ---Prosiłbym o zmianę wybierania taboru w “magazynie” na wzór aplikacji Rainsted. Czyli o to że wybór rodzaju taboru, modelu i tekstury był obok siebie jak w Rainsted ponieważ aktualne ułożenie wybierania taboru jest nie komfortowe w użytkowaniu m.in. dlatego, że “okienka” się wysuwają a następnie “znikają” a przy wysunięciu zasłaniają inne opcje. (Mam nadzieję że udało mi się zrozumiale wytłumaczyć)
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że może zostać tak jak jest, kwestia przyzwyczajenia.
Czarodziej:
Ustawianie czasu działa tylko na niektórych sceneriach, np na linia61_towarowy1 nie działa. Pewnie dlatego, że scenario.time.override jest po time.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej